Jussin teesit

Jokainen on tärkeä.

Hyvinvoiva yhteisö kaikille

Kirkkoherranvaalissa ei aina ymmärretä etsiä parasta esimiestä työyhteisölle. Sen hoitaminen vie kuitenkin valtaosan kirkkoherran työajasta.

Rekolan seurakunta tarvitsee hyvän yhteishengen sekä työyhteisöön että koko seurakuntaan.

Jussilla on vahvoja näyttöjä hyvän ja innostuneen ilmapiirin luomisesta ja sellaisen yhteisön rakentamisesta, jossa jokaista arvostetaan ja kuunnellaan.

Vaikuttava seurakunta

Kirkon toimintaympäristö on muuttunut oleellisesti. Vähenevät resurssit, digitalisaatio ja uskonnollisuuden murros haastavat sitä.

Rekolan seurakunta on myös haastavien muutosten edessä. Vanhaan tuttuun tukeutuminen ja sisäänpäin käpertyminen ei ole mahdollista. On löydettävä sellaista uutta toimintakulttuuria, jossa me seurakuntana katsomme sekä eteenpäin että ulospäin. Tämä tapahtuu yhteistyössä muiden paikallisten toimijoiden kanssa ja uusia, erityisesti sosiaalisen median kanavia hyödyntäen.

Silti – onnistunut muutos pitää aina sisällään myös oikeiden asioiden säilyttämisen. Muutos ei ole itseisarvo.

Suunta voidaan kääntää.

Usko on pelastuskysymys.

Kristuksen asialla

Kirkolla on maailman tärkein tehtävä kertoa Jumalan rakkaudesta ja toteuttaa sitä käytännössä. 

Tehtävä on niin tärkeä, että sen parasta toteutustapaa pitää arvioida jatkuvasti uudelleen. Mitkä ovat tässä ajassa ne tavat, jolla mahdollisimman moni voi kokea Jumalan rakkauden ja pelastustyön omalla kohdallaan? Mitkä ovat ne muurit, jotka ovat tämän tiellä?

Rekola tarvitsee uutta intoa maailman tärkeimmän tehtävän toteuttamiseen.

Tilaa uutiskirje!

Liity tästä sähköpostilistalle, niin kuulet ensimmäisenä tärkeät vaali-infot, kuulut erityisjoukkoon ja tiedät aina Jussin vaalikuulumiset! Liittyminen listalle ei sido mihinkään.

Painamalla tilaa-nappia vahvistan, että olen tutustunut sivuston tietosuojaselosteeseen.