Tutustu
Jussiin

Yhteydenrakentaja

Nuorena olin usein se väliinputoaja. Toisaalta paikkaa oli vaikea löytää, toisaalta oma olohuone löytyi sekä nuorisotalolta että seurakunnan talolta. Jonkinlaista kodittomuutta koin pitkään myös hengellisessä elämässäni. Tutuksi tuli niin karismaattisuus kuin Taizé ja herättäjäjuhlatkin. Hengellisellä kentällä on tullut liikuttua laajasti ja huomaan, että hengellisyyteeni on tullut vaikutteita monelta kristilliseltä suunnalta. Varmaan osin näistä syistä yhteydenrakentaminen on tullut ajatteluni keskiöön. Yhteys sekä toisiin ihmisiin että Jumalaan on jotain, joka on kristinuskonkin ytimessä. Liian usein se pysähtyy meidän ihmisten asettamiin muureihin. Me olemme erilaisia, mutta Jeesus ja kaiken keskiössä oleva rakkaus yhdistää meitä.

Ollaan yhteydessä.

Jussi on renessanssihenkinen moniosaaja, jolla on uskallusta tarttua haasteeseen kuin haasteeseen. Hänenkaltaisiaan kirkko tarvitsisi lisää.
Ossi Lehto
Partneri, Result Entertainment
Jussi on yhtäaikaa vahva ja joustava toimija. Hän pystyy rakentamaan sellaista uutta johtamiskulttuuria kirkkoon, mitä se kipeästi tarvitsee.
Heikki Nenonen
Kirkkoherra, Haagan seurakunta
Jussilla on aivan erityinen ote lähestyä ihmisiä ja saada heissä parasta aikaan. Emme haluaisi hänestä luopua, mutta minne hän meneekin, siellä saadaan hyvää.
Pia Jussila
Opettaja, Haukilahden yläkoulu

Jussi vapaalla

Asun Vantaalla 10 minuutin päässä Rekolan kirkolta vaimoni Kirsi-Marjan ja lasteni Eliaksen, Matiaksen ja Tiituksen kanssa. Perhe on minulle suuri voimavara elämässä. Voit tutustua minuun myös harrastusteni ja videoideni kautta.

Musiikki, laulaminen, säveltäminen ja orkesterinjohto

Videonteko, sosiaalinen media ja tietokonegrafiikka

Vaellus, eräily ja luonnossa kulkeminen

Tietokoneet ja tekniikka

Hänellä on erityinen kyky viestiä monimutkaisista asioista yksinkertaisesti ja ymmärrettävästi, mikä on johtajalle elintärkeää.
Ville Kormilainen
Johtaja, Tekir
Jussi pääsisi helposti merkittäviin johtotehtäviin kaupalliselle puolelle, mutta häntä ajaa palo rakentaa nimenomaan kirkkoa.
Mikko Silvennoinen
Johtaja, Viacom CBS
Hän on viestinnän kova ammattilainen ja ymmärtää kirkon toimintakenttää hyvin laajasti.
Urpu Sarlin
Viestintäpäällikkö, Espoon seurakunnat
Jussi johtajana

Jussilla on johtamiskokemusta laajalta alueelta niin yritys-, yhdistys-, kuin seurakuntapuoleltakin. Jussia on kiitelty johtajana hänen kuuntelevasta ja visionäärisestä johtamistavastaan. Tästä löydät muutaman esimerkin Jussin toimista johtajana.

Jussi on vuosia johtanut Olarin seurakunnassa toiminutta messuyhteisöä, joka tähtää uudenlaiseen vapaaehtoisuuteen ja moderniin tapaan tulla yhteen. Jussi on tuonut yhteen innostuneet vapaaehtoiset, joiden kanssa on yhdessä luotu niin käytännön linjat kuin hengellinen visiokin.

Tubecon on suuri media- ja tapahtuma-alan ilmiö ja yritys. 2017 se oli ajautunut kuitenkin vaikeuksiin taloudellisesti, työilmapiiriltään ja maineeltaan. Jussi uudisti tapahtuman ja johti yrityksen vaikeasta tilanteesta uuteen kukoistukseen sen kaikilla osa-alueilla.

Jussi toimi Suomen Videovaikuttajat ry:n (silloin Suomen Tubettajat ry) hallituksen puheenjohtajana ja uudisti yhdistyksen toiminnan erityisesti koulutustoimintojen ja uuden viestintästrategian luomisessa. Nykyään hän toimii edelleen yhdistyksen hallituksessa.

Jussi on viestintäyritys Emergon johtajana luonut viestintästrategioita ja konsultoinut viestintää monelle merkittävälle taholle. Emergo keskittyy erityisesti nykyaikaisen monikanavaviestinnän kokonaiskuviin ja laaja-alaisiin strategioihin.

Jussin taidot

Vahvuudet johtajana

Tekniset taidot

Graafinen suunnittelu 75%
Videotuotanto 100%
Sävellys ja sovittaminen 70%
AV-tekniikka ja striimaus 80%
Tietotekniikka 90%
Sosiaalinen media 95%
Web-suunnittelu 75%
MS Office 80%
Adobe Creative Cloud 90%
Jussilla on aivan erityinen ote lähestyä ihmisiä ja saada heissä parasta aikaan. Emme haluaisi hänestä luopua, mutta minne hän meneekin, siellä saadaan hyvää.
Ani Kellomäki
Toimittaja, YLE
Jussilla on aivan erityinen ote lähestyä ihmisiä ja saada heissä parasta aikaan. Emme haluaisi hänestä luopua, mutta minne hän meneekin, siellä saadaan hyvää.
Pia Jussila
Opettaja, Haukilahden yläkoulu
Jussi kykenee ohjaamaan ja johtamaan niin että muut saavat kokea onnistumisia.

Kira Ertman
Kirkkoherra, Esbo Svenska Församling

Tilaa uutiskirje!

Liity tästä sähköpostilistalle, niin kuulet ensimmäisenä tärkeät vaali-infot, kuulut erityisjoukkoon ja tiedät aina Jussin vaalikuulumiset! Liittyminen listalle ei sido mihinkään.

Painamalla tilaa-nappia vahvistan, että olen tutustunut sivuston tietosuojaselosteeseen.